Tentaplugg

0kommentarer

Nu skyller jag min frånvaro på tentaplugg. Sen är jag i allmänhet inte lika peppad på att blogga just nu, vilket ni förmodligen har märkt av. Brukar bli så när sommaren är igång!
Blev förövrigt inget besök på sjukan idag, är visserligen fortfarande röd och lite svullen i halsen, men känner mig mycket friskare trots det så då måste det ju gå åt rätt håll resonerar jag. Suger bara att jag inte kan träna ordentligt, känner att kroppen skulle behöva det. Blir aningens för mycket datorsittande och sådär när man pluggar. På tal om det tycker jag att vi har varit himla duktiga! Vi är ett gäng som hjälper varandra inför tentan, pluggar tillsammans och diskuterar texter och sådär. Jag är ju en sån som verkligen behöver det, lär mig mycket bättre om jag får prata om det och höra hur andra resonerar kring de olika begreppen. Good stuff!
 

Ungefär såhär brukar det se ut: massa datorer (samt min lilla röda platta) diskussioner och lite förfriskningar i form av kaffe och smoothies. Rätt gött ändå!
 
Tentan är nu på torsdag och jag känner mig hyfsat lugn just nu. Lär säkert hinna vela mellan att ha panik och känna mig stencool minst hundra gånger tills det verkligen är dags, men det bör gå vägen.
 
Efter tentan ska vi i klassen (eller, alla som kan) ha en avslutning, för då är första året avklarat! Fasen vad fort det har gått alltså... Och fasen vad roligt har det varit!
 
Tentaplugg,

Kommentera gärna!

Publiceras ej