Fre-Lör-Sön

0kommentarer

Hej hopp! Här får ni lite news om vad som har hänt och skett under helgen!
 
Fre:
 
I fredags gick jag, syster och W på bio, vi såg denna:
 
Geekfest på hög nivå!
 
Den första filmen i den här serien med Captain America var ju totalt värdelös, men inte den här! Vi tyckte allihop att den var kanonbra, men det kan ju ha något att göra med att vi har geekat ner oss i alla filmer som hör till.
 
Lör:

Igår så tog jag, W och Ne en promenad till backaplan och tillbaka, när vi kom hem så stod bror där och trampade otåligt. Sen blev det en massa gofika (i min ära, då jag fyller år snart) och babbel.
It was awesome!
 
Siblings!
 
Då det har varit ett sånt kanonväder så spenderade vi mycket av tiden ute, tror dock inte att mitt face tog till sig någon sol tyvärr.
 
Sön:
 
Idag har jag gjort lite skolarbete, handlat käk och kännt lugnet. Tänkte egentligen göra ytterligare ett högskoleprov idag (nästa lördag är det ju the real deal) men ingen av oss pallade med det. Blev istället att jag kollade igenom förra helgens prov och rättade det jag hade fel på, sen skrev jag lite på mitt tal som jag ska hålla på onsdag. Gruvar mig lite för det men känns ändå som att det kommer att bli rätt bra, pratar ju om något jag kan så det är gött.

Nu är det dinnertime, sen ska jag nog klura på talet ett tag till! Vill gärna ha det färdigt idag så att jag ev. kan justera det imorgon efter föreläsningen och ägna tisdagen åt att öva in det.
 
Fre-Lör-Sön,

Kommentera gärna!

Publiceras ej