Hello there!

0kommentarer

Dags för att uppdatera bloggis tänkte jag.. Får bli i punktform!
 
  • Onsdag: Ingen aning om vad jag gjorde.. Låg förmodligen och ojade mig över träningsvärken i benen, måste vara rekord i träningsvärk för min del, känner den fortfarande ordentligt. Misstänker att jag (förutom det) pluggade en del.

  • Torsdag: Seminarie i skolan, gick väl rätt bra. Efter det drog vi några stycken och käkade, sen blev det studentbio och god dryck efteråt! Really funsis!

    Såg Divergent (som synes)! Hög underhållningsfaktor även om konceptet inte direkt var nyskapande.
     
  • Fredag: Idag har jag tvättat som en galning, hämtat ut lite proteinpulver (och bars, var tvungen att testa questbars som jag har läst så mycket om!), läst en text av tre samt tränat.
 Har haft en smärre kris idag också då jag känner mig så himla omotiverad till det mesta. Vill egentligen bara vara ute i solen och äta jordgubbar typ. Ibland skulle det vara roligt att vara barn igen och ha sommarlov eller något. Är väl främst skolmotivationen jag känner sviktar, men tror det beror på att jag inte är lika förtjust i den här kursen som övriga. Är väl bara att kämpa på! Ska försöka ta mig igenom de andra två texterna ikväll, även om jag känner mig himla opepp.
 
Har inte hört ett ljud om jobb än heller, vilket gör mig lite orolig. Dock sa dom faktiskt att dom skulle försöka att höra av sig i slutet på denna vecka, att dom inte har gjort det kan ju bero på att dom inte har hunnit heller. Hoppas iaf att det är därför! Får ringa på måndag och höra med dom tänker jag.
 
Imorgon har jag dock tänkt förverkliga drömmen om jordgubbar och sol, ska iväg med några kompisar och se duktiga människor springa GöteborgsVarvet. Medan jag ligger på en filt och smäller i mig götta. Låter som en bra plan.
 
Hello there!,

Kommentera gärna!

Publiceras ej