Interview

1kommentarer

Hey there! Är precis hemkommen från arbetsintervjun på Stadium, och det kändes som att det gick väldigt bra! Var så himla nervös imorse och igårkväll men precis när jag skulle dit blev jag lugn som en filbunke, himla knasigt det där. Blir typ alltid så. Blev i vilket fall intervjuad av två killar, personalchefen och säljansvarig. Ena var från Östersund och andra från Lycksele, var en himla lugn och trygg känsla därinne vill jag lova! (norrlänningar rules, mehehe) Fick prata på om mig själv en del, mina intressen (som är väldigt spridda inser jag när jag måste tänka efter sådär; styrketräningstokig metalnörd med intresse för smink, produkter, böcker, tv-serier och film som gärna umgås med nära och kära) samt tidigare yrkeserfarenheter. Anser i vilket fall att jag fick fram vem jag är, och svarade ärligt och rakt på deras frågor. Sen ägnade jag ett tag åt att intervjua dom också, bara utav ren nyfikenhet!
 
Dagens intervjulook; välarbetad bas, diskret ögonmake och neutrala läppar. Hade nyttvättat och fluffigt hår också, men slängde upp det i en tofs när jag kom hem igen, därav lite smålockigt.
 
De skulle höra av sig i slutet av veckan om besked, så håll tummarna! (De hade några till de skulle intervjua nämligen.. Förhoppningsvis står jag ut ur mängden just för att jag gick in som jag gjorde).
Tjänsten gäller i vilket fall ett heltidsvikariat i sommar med möjlighet till extra senare, helt perfekt för mig med andra ord! Verkar vara ett riktigt roligt arbete och ett bra gäng som jobbar där (mitt första intryck i alla fall), så det känns som att jag verkligen skulle trivas!
Hoppas hoppas hoppas!
 
Interview,

1 Kommentarer

Therese

13 May 2014 21:35

Åh, hoppas hoppas hoppas tänkte jag precis innan jag såg att det var dina avslutningsord ;)
Det låter ju som att det gick hur bra som helst, tror det är uppskattat att intervjua tillbaka! Meen, de är de två svåraste frågorna man kan få på en intervju tycker jag; "vem är du?" och "har du några frågor?"
Helt rätt look för jobbet tycker jag! Det borde ju rimligen gå vägen detta? <3 Kraam

Svar: Hehe! :) Ja dom är lite kluriga.. Speciellt "vem är du", man vet som inte riktigt var man ska börja, haha! Jag hade bara förberett en fråga innan jag gick dit, men ställde typ sex följdfrågor på deras svar.. Hoppas att det är uppskattat som sagt, annars tyckte dom nog att jag var jobbig ;) Tack vännen! Förhoppningsvis! <3 Hugsis!
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej