Skyller på vädret

0kommentarer

Det är vädrets fel att jag inte har bloggat. Så de så. Kan ju inte motstå att vara ute så ofta jag kan när det är så underbart, spenderar ju nog mycket tid framför datorn som det är. Är dock svårt att undvika när man ska plugga...

Då det brukar fungera alldeles utmärkt får ni den senaste tidens sysselsättning i punktform:
  • I torsdags fick jag tag på ena killen som intervjuade mig. De hade haft mycket att göra så de hade inte kommit lika långt i processen som dom trodde att dom skulle ha gjort. Väntar mig ett besked under denna veckan!

  • Läste om Patriks klockrena ord i Aftonbladet och kände en otrolig stolthet. Himla fantastisk kille som verkligen förstår innebörden i begreppet integration! (LÄS ARTIKELN HÄR)
    Desto mindre stolt blev jag när jag läste de otroligt fientliga orden en arvidsjaurbo spottade ur sig. Gör mig faktiskt rätt ledsen, förbannad och irriterad på samma gång.

  • Fredagen kom sister hit för att sova över, då hon skulle ut med några kompisar! Jag och W myste framför en film och jag bjöd honom på käk. Skrev även en himla massa på min inlämningsuppgift.

  • Lördagen gjorde vi vår medborgerliga plikt och privilegie, vi for och röstade! Gick väldigt snabbt och smidigt. Sen firade vi att W har tagit studenten med ännu mer gomat och film!

  • Igår skrev jag i princip klart inlämningsuppgiften, göttade mig i solen och gick en sväng. Köpte en solsäng som går att lägga plant, himla lyxigt! Då slipper jag ligga på marken med alla spindlar, (inbillade) fästingar, fimpar och annat när jag ska sola ryggen. Lätt värt 300 spänn.

Nöjd tjej!
 
  • Idag har jag tvättat ett berg med smutstvätt, skrivit klart och skickat in inlämningsuppgiften och läst lite. Kvar på dagens att- göra- lista är att läsa klart den sista texten, sammanfatta den + en annan, repetera texten vi har fått till seminariet och exercise. Tänkte he mig ut och springa idag!
På återseende!
 
Skyller på vädret,

Kommentera gärna!

Publiceras ej