Njutarn

0kommentarer

För tillfället kan ni kalla mig njutarn. Jag har haft semester i 3 veckor och har (hör och häpna) inte varit speciellt rastlös en enda sekund. Jag har liksom bara njutit av det kravlösa. Mmhmm!
Vi har spenderat en vecka i Arvidsjaur (inkl. avstickare till Krokis och Sandis såklart). Vädret däruppe var nog det sämsta jag har sett i hela världshistorien och myggen florerade. Men det sket jag i för att jag fick umgås med familj och vänner. Det var fin fina grejer.

Fick faktiskt med mig en bit av norrbotten hem. En (av mååånga) födelsedagspresenter som jag fick i efterskott av underbara Lidas. Älskar den!

Därpå dundrade jag och W vidare till Umeå, där vi "sov" över en natt. Jag skriver "sov" eftersom jag hade världens gosigaste katt som låg på mig halva natten och snarkade. Kunde dock inte bli irriterad då han är så förbaskat söt. Tror det var hans plan...
Nåväl, dagen efter dundrade vi ner till Dalarna där vi hängde i ett par dagar. Är rätt fint där må jag säga! Sen kom vi hem igen, och det var rätt gött det med. Finns inte mycket som klår känslan att få sova i sin egen säng efter att ha varit bortrest ett tag.
 
Väl på hemmafronten har jag sysselsatt mig med bland annat sånt här:


Vi har haft soool! I flera dagar! Jag är så lycklig! *Slår vad om regn imorgon*
 
Sen har jag även spenderat en hel del pengar. Är verkligen inte bortskämd med att vara både ledig och ha pengar, men det är ju helt fantastiskt. Har införskaffat lite nytt till lägenheten, käkat massa gott och i allmänhet lyxat till det på en daglig basis.

Semester/sommarlov is awesome.

Njutarn,

Kommentera gärna!

Publiceras ej