Hello there

0kommentarer

Tjabba, tjenis, hallå, ohoy! Dags att uppdatera lite på bloggis tänkte jag, även om jag kanske inte har så mycket att berätta. Livet rullar på i vanlig ordning och det känns rätt bra faktiskt!
 
I lördags var brorsan här på besök, han tog med sig söta Åskaar! (Yes, that is how he spells his name). Han är så fiiin!

Cutiepie!
 
Så vi busade lite med fluffis, käkade gomat, pratade på och introducerade bror för Dr. Who. All in all, a very good saturday!
Söndagen blev det träning, matlagning och en sväng på stan med fina Hannis. Supermysigt! Hittade en poncho som jag i princip har bott i sedan dess. Den får mig att känna mig som Batman. I love it.
Igår var det skola och jobb på tapeten, ett kombopass med skola 8-11 och jobb 13-17. Blir rätt ofta sådana dagar och jag kan lova att man är rätt tärd på kvällen, men det går bra än så länge. Idag var det nada skola (eller ja, läste ju en del litteratur på egen hand imorse) och jobb från 13-19.30. Flöt på rätt fint, må jag säga.

En sak som jag på tal om detta reflekterat över senaste tiden är att jag aldrig skulle ha fixat ett sånt här tempo för några år sedan, när jag var konstant trött (och sjuk hela tiden). Men nu när jag har en ämnesomsättning som fungerar som den ska känner jag mig faktiskt som en människa de flesta mornarna. Visst är det lite trögt att stiga upp ibland, men får jag bara komma in i min morgonrutin så är jag pigg på nolltid. Det känns som en riktig vinst.
 
 
Och såhär ser jag ut (på ett ungefär, brukar inte posa sådär i verkliga livet) för er som glömt bort det. Håret har växt på som faaen (vilket den übermysiga utväxten vittnar om). Det känns jättelångt nu. Får försöka boka in tid hos frissan någon gång här framöver. 
 
 

Kommentera gärna!

Publiceras ej