Laddat batterierna

0kommentarer

Hej hopp och god fortsättning! I torsdagskväll återvände jag och W till ett stormigt Göteborg efter att ha haft det otroligt lugnt och skönt i ca två veckor. Kortfattat kan man säga att jag: åt massvis med god mat och alldeles för mycket godis, hängde nästan uteslutande med familjen men hann svänga förbi några kompisar iaf, besökte Sandträsk och tände ljus på morfars grav i Glommersträsk, spelade innebandy i källaren med bror, njöt av snön, shoppade i Umeå, myste med Beas katt Midas och spelade otroligt mycket sällskapsspel (det sistnämnda ett genomgående tema för både Arvidsjaur och Umeå).

Tog väldigt få bilder, men här kommer de jag har i alla fall:
 
Blev som en barnunge varenda gång det snöade
 
William är finurlig
 
Pappa skrapar bilrutorna
 
William är finurlig part 2
 
Lidas bjöd på fancy fika i sin underbart fina lägenhet
 
Underbart!
 
Nu är vi som sagt hemma igen, vilket känns bra det med. Har ju hunnit ladda batterierna nu!
Jobbade igår och hade svinmycket att göra, men det var lika bra för då gick tiden fort. Idag har jag och W varit på Backaplan och shoppat lite för julklappspengarna vi fick. Blev lite inredning, vilket är skoj! Har äntligen fixat en till gardinstång till köket, nu är det bara att hitta ett par gardiner som passar där. Sen blev det nya gardiner och ljus till vardagsrummet, ser betydligt mysigare ut nu.
Annars så har jag pluggat. Märks att hjärnan har fått vila nu ett tag, tog en stund innan jag fattade vad jag höll på med, höhö.
 
Nu blir det chill resten av dagen, tjoho!
 
Laddat batterierna,

Kommentera gärna!

Publiceras ej