Saturday

1kommentarer

Idag är det löööördag! Och jag har inte gjort mycket vill jag lova. Tog sovmorgon imorse och började dagen med frukost framför en film, haha. Har varit rätt trött på sistone så jag tycker ändå att jag kan unna mig sådana mornar när det faktiskt är helg. Annars så har jag läst lite litteratur och tränat. Träningspasset var askul, de senaste fyra, fem gångerna har jag och W tränat samtidigt, vilket är awesome! I vanliga fall finns vi ju liksom tillgängliga när den andra tränar för att kolla form och finnas till som säkerhet, men nu kör vi som sagt hela träningstimmen tillsammans. Och eftersom vi hjälps åt att byta vikter åt respektive så går det smidigt också, superfunsis!
 
För övrigt så kan jag informera att idag för en vecka sedan bjöd vi Reza och Solmaz på palt och fläskpannkaka, samt vaniljglass med snottrensås (hjortronsylt) till efterrätt. Var ju vår tur att bjuda igen, och temat på käket var - som ni kanske märker - norrbottniskt. Och det blev en succé! Vi började med palten och hamnade i en paltkoma hela högen, så fläskpannkakan smakade vi bara en liten bit av allihopa. Sen fick vi vänta i ca 2 timmar för att någon skulle orka med efterrätten. Såsom de ska va, höhö. Det var riktigt kul att det blev uppskattat, för det är ju lite speciell (och mastig) mat som vi bjöd på. Och de hade inte smakat det innan heller så det var roligt!
 
Palten blev så himla god! Vi blev väldigt nöjda med tanke på att det var första gången vi gjorde det själva.
 
Nu blir det eventuellt en film till innan läggdags. Imorgon är planen att jag ska fixa klart inför två seminarium som vi ska ha nu till veckan, blir lite för stressigt att hinna med det annars. Till ett av dem skulle vi göra en barnobservation (dvs. observera ett barn i tio minuter) för att sedan koppla det till teori inom utvecklingspsykologin. Så igår stod jag därmed och gluttade ut genom köksfönstret på några barn som lekte i snön. Kändes ju inte som ett helt normalt beteende. Men det blev en rätt bra observation i alla fall.
 
Saturday.,

1 Kommentarer

Therese

05 Feb 2015 14:12

Whoa, bra jobbat! Vi har också tänkt testa att göra egen palt någon dag, kanske har du ett bra recept då :)

Svar: Haha, tackar! :) Det tycker jag att ni ska! Jajamän, det har jag :)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej