True inspiration

1kommentarer

Hellloooooooooo! Längesedan sist nu. Men så blir det lätt nuförtiden. Har börjat köra med en rätt kravlös inställning till bloggen som ni kanske märkt. Eftersom det var ett tag sedan är det svårt att veta vad man ska ta upp, så för enkelhetens skull har jag valt ut en händelse från den senaste månaden som faktiskt gjorde mig otroligt rörd. Det hände vid en tidpunkt när jag var lite nere också vilket var vältajmat.

Kursen vi håller på med nu startade den 19:onde, och den heter "Människans Livslopp" (Otroligt kul!). Medan jag ögnade igenom listan med x antal böcker som vi skulle införskaffa tycktes jag mig känna igen en titel, så jag gick och kikade i bokhyllan. Och ta mig tusan om den inte stod där!
 
 
Jag fick den av Lars Åke när jag praktiserade på familjehem (skrev ett inlägg om detta när jag precis hade fått boken, läs mer HÄR). Vi spenderade en hel del tid med varandra då det var honom jag följde med ut på besök till ett familjehem om ni minns. Jag pratade mycket om hur jag ville bli socionom och att det var kämpigt att ta sig in (hade ju försökt redan på den tiden) och innan han skulle gå på sin semester fick jag denna av honom. Himla fint, och minst sagt inspirerande. Varenda gång jag har fått syn på boken i bokhyllan har jag blivit alldeles varm inombords och peppad. Har inte tagit mig för att läsa den ännu (insåg inte riktigt när jag började plugga hur lite tid det blir över till annat man faktiskt vill läsa), men nu får jag ju chansen.
 
Riktigt häftig känsla, när det förflutna gör en sådan fin påhälsning.
 
True inspiration,

1 Kommentarer

Therese

05 Feb 2015 14:14

Å, vad fint <3

Svar: Ja, det värmde verkligen inombords! <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej