Håller på att fixa och dona med ett litet hemligt projekt, när det är klart hojtar jag till här! Det kan dock ta ett tag misstänker jag. Tills dess lär det nog vara rätt sömnigt här på bloggen. Om ni funderar vad jag har för mig kan ni gå in och kika på min instagram (bellalundmark), som numera är öppen för allmänhetens beskådan. Jag har lovat mig själv att jag ska uppdatera den lite flitigare nu ett tag också. Skepp ohoj, lev och må!
 
Färgade förresten barret för ca två veckor sen. Det är gode ljust, men jag gillare. Tror till och med att det ska bli ännu ljusare, mooohaha. Det var Felicia som styrde upp både mitt och Jennifers hår (under en heldag av awesomeness). It was amazing!
 
...Wait for it...,
Har dragit på mig en till förkylning, grrr! Är tydligen rätt vanligt att bli sjuk igen efter en ordentlig influensa, trodde dock att det hade gått "nog lång tid" så att jag skulle hålla mig frisk. Men icke det, håller på att drunkna i mitt eget snor ungefär. Plus hosta, halsbesvär och andra trevligheter. Nåja, hoppas att det går över snart.
 
Idag fick vi sluttentan för denna kurs, så är egentligen bara att sätta igång med den. Vi har haft en deltenta också som jag gjorde klart för ett par veckor sen men som jag inte kan låta bli att "finslipa" på. Är nöjd med allt förutom sista stycket, har ändrat det 1685361587 gånger men det är något som klingar illa ändå. Ska låta den vara ett tag så kanske jag kommer på det.
 
Imorgon ska jag jobba. Känns sisådär, men har som tur är ingen feber i nuläget så det får lov att gå.
 
 
Snörvel,
Igår var jag, William, Syrran och Lasse (vilket är syrrans significant other, om jag inte har klargjort det innan) iväg och klättrade, fasen vad kul det var! Vi var på ett ställe som hette Klätterdomen. Jag trodde först att vi skulle på Klätterlabbet, så är glad att jag kollade upp det lite mer noggrannt innan vi for iväg, höhö.
 
Jag och W kämpar på! Är en hel del teknik i det hela, som vi inte direkt har. (Tror knappast att min klättererfarenhet från Norrbyskär för 15 år sedan räknas). Detta gjorde att vi tog i alldeles för mycket med armarna istället för att hjälpa till extra med benen.
 
Någon som har tekniken är däremot my beloved sister. Hon bara flög uppför väggarna och fixade alla fyra utan problem. Hon klarade sig till och med uppför en hel vägg trots att hon bara använde en färg! She is awesome!
 
Lasse var också grymt skillad, som synes!
 
Vi hade "självautomerade" säkringar, vilket gjorde att vi kunde släppa taget utan att slå ihjäl oss när vi var högst upp. Det var utan tvekan det läskigaste och mest adrenalinframkallande av hela upplevelsen. Att klättra i sig var inga problem, men det går som emot alla naturliga instinkter att bara släppa taget när man är så jädra högt upp. Men vilken rush det var! Killarna körde på den extrema varianten istället, att både klättra upp och ner! Höhö.
Det väckte en ordentlig mersmak, vill jag lova. Det här ha vi int gjort för sistgången!

Idén till själva klättringen kom faktiskt från min och W:s datejar. It is good suff!
När vi klurade på vad vi skulle ge Sis i hennes födelsedagspresent var det Williams förslag att vi kunde bjuda henne på detta. Det passade ypperligt då hon faktiskt hade önskat sig en upplevelse i present! Sen blev det en ordentlig bonus att Lasse ville haka på också.
Efter klättringen åkte vi hem och omdulerade oss, sedan for vi och käkade tillsammans på Göteborgs Wok. Deras buffé är amazing! Efteråt rullade vi hem och kikade på Watchmen. W och jag älskar filmen, Lasse älskar the comic och Ne älskar båda så det var ju utmärkt.
 
All in all, en väldigt amazing lördag!
 
Fick dessutom ett jättevackert armband från sis, hon har köpt ett likadant åt oss båda. Tack igen min älskade storasyster
 
Klätterdomen, Love you sis,
Jag hade precis varit på ett möte med min nya konsultchef, ett möte som gick rätt bra. Ställer mig i hissen och trycker på entréknappen. Zoomar iväg i mina tankar en stund. Hissen öppnas, en tjej kliver på och jag kliver ur. Inser att det står "våning 3" och att det inte är entréplan jag är på. Hoppar in i hissen igen och säger lite klämcheckt till tjejen att "haha, det var ju inte alls där jag skulle av!". Hon blänger på mig, säger inget och stoppar in sina hörlurar.
Awkwardness ensues.
Hissen fortsätter, och på våning två hoppar en kille på. När vi väl kommer till entrén och alla kliver av så håller jag mig lite i bakgrunden och hakar på de andra när de gått ut ur hissen. Dock var de på väg mot personalutgången, vilket jag inser efter ett tag då jag faktiskt tittar mig ordentligt omkring. Gör en U-sväng snabbt som attan och hoppas att ingen ser mig när jag småsprintar bort mot vanliga utgången.
 
Det är ett rätt bra exempel på hur disträ jag kan vara ibland när jag försjunker i mina egna tankar. Lite lagom borta, sådär.

I övrigt knallar det på. Bjussar på en summering av den senaste tidens plus och minus:

+ Var på lilla Sofias dop i helgen! Premiärdopet för min del, faktiskt. Hon var så fin
+ Syrran och Lasse samt Richie, Elin och Åskaar var hos oss förr-förra helgen, för att fira sis birthday i förskott! Vi åt smarrig mat (som Sis och Lasse lagade) och en fruktsallad till dessert. Myspys.
+ Vi har haft det otroligt intressant i skolan. Den här kursen är väldigt omfattande (den heter ju faktiskt människans livslopp) och är därför uppdelat i olika block. En av höjdpunkterna hittills har varit blocket "Kris och Trauma". Låter inte muntert, men det får en att reflektera en hel del.
+ Idag hade vi en socialtjänstdag, där folk från fältet föreläste om vad de arbetade med. Upptäcker fortfarande en massa yrken som man kan bli som socionom som jag inte hade en aning om. Typ "verksamhetsutvecklare" och "socialsekreterare hos polisen". Interesting stuff.
 
- Åkte på den där jävla förkylningsflunsan som verkar ha drabbat halva Sverige. Feber och yra om nätterna, och vad som kan beskrivas som ständig migrän i kombination med fruktansvärd halsont, nysningar och snor om dagarna. Det var inte skoj.
- Efter det har jag varit väldigt trött. Krävs inte mycket så blir jag helt slut. Men snart lär jag väl vara tillbaka i mitt vanliga tempo igen.
 
Annars har jag nog inte så mycket att tillägga. Förutom att mitt schema är så fullspäckat denna vecka och nästa att jag blir helt yr när jag tittar på det. Är rätt frustrerad över det, eftersom jag är så låst. Har inte möjlighet att umgås med folk, eller att ens fixa ärenden heller för den delen.
En liten anekdot...,