Past months to present day

0kommentarer

Nääääämen! Hör nästan hur mina päron + mormor hojtar till nu när det är uppdaterat. Plus några andra flitiga själar som är inne här varje dag trots att det ekat tomt. Imponerande!
Detta måste för övrigt vara längsta bloggpausen jag har haft?
 
Lite svårt hur jag ska strukturera upp mina tankar efter så lång tid. Vi kör de älskade punkterna, jag blir så trygg och lycklig av det. Nu kan jag ju till och med köra månadsvis, eftersom den senaste uppdateringen var i augusti. Har garanterat hänt en hel del som jag inte kommer ihåg också, mitt minne är inte the greatest. Men ni får hålla tillgodo med detta!
 
 
September
 
Även känt som firandets tid (högtidligt, eller hur?). Williams födelsedag, vår årsdag samt dagen vi förlovade oss trycks faktiskt ihop på samma vecka. Vi är ju rätt effektiva på sådant. Får tyvärr göra samtliga besvikna att bröllopsplanerna är skrinlagda tills vi båda har en normalinkomst och inte lånar av CSN för att leva. Lite svårt att få det att gå ihop annars va. Men om någon erbjuder en del cash så kan vi gifta oss imorgon, eller helst igår. Älskar ju den mannen till vanvett så why not.
 
I semtember hade skolan börjat om också, med en kurs som hette det sociala arbetets teorier, metoder och etik. Mycket rollspel och samtalsövningar (som var skoj, men vid 7:e tillfället var man lite mör alltså), men resten var lite bla. Skrev min flummigaste tenta hittills men knep åt mig ett G på den ändå.

Började även här om att snusa, som vanligt. Så fort det blir höst och jag blir mer nedstämd behöver jag min snuttefilt, aka. snus. När det är vår igen blir jag säkert taggad på att sluta. Och så lär det fortsätta i evigheternas evigheter.
 
 
Oktober
 
Did a bunch of stuff. Tryckte typ in hur mycket som helst på en månad. Har mer tid över nu när jag inte jobbar extra och det märks. Man hinner ju med en massa roligt.
 
Var och såg det berömda (?) "ljus i Alingsås" med Emelie, Kim, Hanna och Emil.
 

Tjusigt värre
 
 
Min födelsedagspresent till W var "prova på skytte", så en dag for vi och sköt en massa pistoler och revolver. Jag var sämst på att sikta i hela världshistorien, W däremot var riktigt vass.

Krutstänkta fingrar och en sårig tumme som bildbevis.
 
 
Vi hängde med syrran och Lasse i Tranemo
 

En liten promenad i en by utanför Tranemo där vi åt lunch
 
Inspirerades av W:s nya glasögon och införskaffade nya själv.
 
Svettig lurk iförd träningskläder, haha. Skickade denna som mms till mamma för att visa hur brillorna såg ut.
 
Hade en myskväll med Jennifer och Felicia
 
 Massa götta, Jennifer har så otroooligt fina glas!
 
 
Firade S ettårsdag (lite i efterskott) hemma hos Therese och Jojje i Kållered. Tiden går så fort alltså!
 
Knäppte av en bild på denna påväg till pendeln, så fint!
 
Tjejfest hemma hos Emelie:
Uppsnajsad. Tog som vanligt inte ett enda kort när jag var ute, men lovar att det var awesome!
 
 
November
 
Nya kurser! Som läses parallellt for once, men de är väldigt sammanflätade på ett sätt.
Ena är fältarbete, där vi bokstavligt talat är ute i fältet under två veckor för att samla in material för att skriva en B-uppsats. Tanken är att vi ska prova på att forska, med andra ord. Hittills har det varit förbaskat skoj. Vi ska ha vår andra fältvecka nu på måndag, och då ska vi intervjua people. Yaaay! Lite nervös för det dock. Har bara intervjuat folk jag känner rätt väl innan så misstag lär jag göra. Men det lär man sig ju av också.
Den andra kursen heter vetenskapsteori och vetenskaplig forskningsmetod 1. Det antyder alltså att det kommer en 2:a längre fram i min utbildning. Rätt skoj än så länge. Har redan börjat lite smått på tentan för denna. Eftersom jag är en nöööörd och ute i alltför god tid.
 
Vi fick besök av brorsan, Elin och Åskaar, yaay! Åskaar är så gosig och mysig! Vi är gode sugna på att skaffa hund vill jag lova.

Jonas har varit här och hälsat på också. Det var funsis. Vi såg film och beställde pizza. Tanken var att jag skulle hänga med han och Michael på Michaels födelsedagsfest, men jag var så himla sliten. W också, den stackarn. Har inte sett mycket av honom under veckodagarna (och vissa helgdagar också, för den delen) den senaste tiden. I skrivande stund är han fortfarande i skolan (!). Han och en klasskompis bygger på en robot, programmerar, programmerar lite till (i en massa olika program) och så är det en massa labbar hit och dit. Han gör det bra.
 
I övrigt så har jag i november läst  en massa böcker, förutom kurslitteratur då. 15 stycken "frivilliga" för att vara exakt. En deckare som jag läste på telefonen (dagens teknik vettu) och alla barndomsfavoriter om Belgarion och gänget. Good stuff. Är inne i en bokperiod nu istället för serier, så nu ska jag fortsätta läsa något annat.
 
Här är en av dom
 
Sen är ni mer eller mindre up to date. Livet rullar som på, måste jag säga. Fortfarande skönt att inte jobba, men i slutet på december/januari måste jag börja styra upp situationen känner jag.
På återseende!
 
Past months to present day,

Kommentera gärna!

Publiceras ej